Hjärtstartaren INFO

Med hjälp av bidraget samt insatser från veterantävlingarna så kommer den att finnas med på hösttävlingarna. Under våren finns utrustning på många klubbstugor där vi tävlar och där finns förhoppningsvis personal som kan använda den. I mitten av augusti kommer vi att hålla en kurs för 2 personer från varje klubb, dessa skall vara med i arrangörsstaben för att alltid finnas på plats om något inträffar och hjärtstartaren behöver användas.


Var 17:e minut får någon stroke i Sverige. Är du beredd om det händer någon nära dig? Lär dig upptäcka symtomen på stroke i tid – gör AKUT-testet!
Klicka på AKUT-loggan här här ovan !

Kunskapen om hur man hjälper till vid plötsligt hjärtstopp är livsavgörande för den som drabbas. Därför är det viktigt att alla vi som deltar på våra veteranarrangemang, men även i övrigt, har kunskapen om hur man går tillväga ifall något händer.

Produktbeskrivning:
Hjärtstartaren AED Plus från Zoll hjälper dig att göra rätt när du utför hjärt och lungräddning. Tack vare att maskinen har bild-, röst- och textmeddelanden som talar om för dig hur du ska göra blir räddningsinsatsen både effektivare och säkrare.
Klicka på hjärtstartaren för att läsa mer.